Feljegyzések a fogorvosi székből

Előbb-utóbb mindenki beleül. És a vizsgálat végén csak kevesekre mosolyog a fogorvos elégedetten: "Jók a fogaid, Laci!" Nekünk, Halandóknak azért befigyel némi tömés, húzás, vésés, gyökérkezelés. A horrorisztikus történetek pedig rendre visszatérnek baráti sörözések alkalmával. Most már a blogon is. Ha van mit mesélned, várom a fogalom@index.hu címre..

Friss topikok

  • valdizni: ááááá :D (eszmondta a fogorvos is, ugye? :D ) (2008.09.29. 09:42) Ab ovo

Linkblog

Archívum

Ab ovo

2008.09.28. 13:42 | fogfájós | 3 komment

Az első mindenki számára meghatározó. Találkozás a majdani hóhéroddal.

Emlékszem, iskolai fogászat keretein belül került rá sor. (Bár szüleim szerint egészen pici koromban már voltam, de erre nem emlékszem, így ezt a mellékszálat talán hanyagoljuk is..) Szóval iskolai fogászat. Először jó bulinak tűnt. Az egész osztály tanítás után kivonult a buszhoz, hogy a közeli nagyközség körzeti rendelőjében villantsunk egy mosolyt. A problémák már az úton elkezdődtek, többen sztorizni kezdtek a fogorvos kegyetlenségéről. Tompa szúrás gyomortájon. Aztán a rendelő fertőtlenítő szaga ezt émelygésig fokozta. Lesápadtam. Az osztályfőnök kárörvendő somolygással biztatott, hogy túl lehet azért élni, nem kell ennyire parázni tőle.

Hát de. A fogorvos mogorva volt, bagószagú volt a keze, a kesztyűt hírből sem ismerte. És nekem rosszak voltak a fogaim. A sorsom megpecsételődött.

A bejegyzés trackback címe:

https://foghorror.blog.hu/api/trackback/id/tr35685651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pauza 2008.09.28. 21:46:59

Az első mindenképp meghatározó "élmény", ja persz a fogorvosnál is. Az általános iskolai kész rettegés volt! Mi van, ha kapsz egy fogszabályozót?! Az naon gáz lett volna! És ez ment minden évben... Nem szép emlékei ezek életemnek.
Legközelebb 18 évesen kerültem fogdokihoz, problémáimmal. (Akkor vezették be, hogy 18 év felett fizetni kell még a szellentésért is.) Egy "másik" országból letelepedett fogorvoshoz mentem (nem volt választható!), durva volt, és kihuzott egy olyan fogamat, ami még megmenthető lett volna, sztem. Aztán jött egy szép, barnaszemű, fiatal hölgy, akihez már szerettem járni. Még egy gyökértömést is bevállaltam - na, nem az ő kedvéért - szerda délutánonként. Persze egy év múlva kiesett a tömés a fogammal együtt, és akkor már vhol a dunántúlon rendelt... Azóta nem járok dokihoz. Homokba dugott fejjel (és fogakkal!) próbálom ezt a röpke 40 eszetendőt kihúzni. Persze nem ilyen egyszerű az élet, mert hosszú-hosszú unszolásra mégiscsak elmentem egy ellenőrzésre, és legnagyobb meglepetésemre mindent rendben talált. Úgyhogy újabb 20 évet ki tudok húzni nélkülük he-he-he.

fogfájós 2008.09.29. 09:17:16

Na ugye! Ha gondolod, írd meg részletesen valamelyiket! Szívesen olvasnánk:)

valdizni 2008.09.29. 09:42:40

ááááá :D
(eszmondta a fogorvos is, ugye? :D )
Címkék: első rendelő fogorvos villantás iskolai fogászat
süti beállítások módosítása